Načítání...

Nové hmoždinky do poslední řady

Máme nové hmoždinky do poslední řady!

Nyní už není potřeba je uřezávat, aby se mohly nasadit ukončující profily.

I malá změna může znamenat VELKÝ rozdíl. To je případ i naší poslední novinky, úpravy hmoždinek - jedné z klíčových součástí našeho stavebnicového systému WoodBlocX. Hmoždinky do poslední vrstvy jsou dodávány již zkrácené, takže na ně ukončovací profily dokonale padnou a vy již musíte nic řezat.

Dříve bylo potřeba před nasazením ukončujících profilů na poslední vrstvu hmoždinky pomocí speciálních nůžek či ruční pilky zkrátit na polovinu. Teď už ne.

Nové hmoždinky jsou nyní součástí každé objednávky WoodBlocX a najdete je zabalené v zeleném sáčku. Klasické hmoždinky do zbývajících vrstev jsou nadále baleny v čirých plastových sáčcích.

Naše NOVÉ hmoždinky pro poslední vrstvu vám zkrátí dobu potřebnou k stavbě s WoodBlocX a dále sníží množství plastového odpadu. Odpadne potřeba používat pilku nebo speciální nůžky na zkracování klasických hmoždinek.

A chcete-li vidět, jak snadné je stavět s WoodBlocX, podívejte se na naše video.

U WoodBlocX je snadný nejen proces stavby, ale výhodou je velká variabilita staveb. Můžete si postavit přesně to, co potřebujete! Pomocí našeho konfigurátoru si navrhněte vlastní vyvýšený záhon, opěrnou zídku nebo malé jezírko. Také na našich stránkách ukazujeme obrovskou řadu již navržených sestav včetně zahradního nábytku. Chcete návrh na míru? Kontaktujte náš tým a my vám ZDARMA připravíme návrh přesně pro vás.

...

Dopřejte zahradě něco nového!


Náš tým šikovných designérů vám rád pomůže třeba s návrhem posezení. WoodBlocX je pro to skvělou volbou. Stavebnicový systém je variabilní a umožňuje nepřeberné možnosti tvarů.

Chcete-li začít s projektem zahradního nábytku, záhonů, zídek a dalšího, máte možnost si buď vybrat jednu z našich předem navržených sestav, nebo využít naše návrhy na míru zdarma. Buď pro vás připravíme unikátní návrh podle vašeho zadání nebo přepracujeme některou z již navržených staveb tak, aby vyhovovala vašim potřebám.