Načítání...

To nejlepší z WoodBlocX v 2023

 

V minulém  roce jsme realizovali mnoho zajímavých projektů. Pojďte se nyní inspirovat projekty na míru, které byly z našeho pohledu zajímavé a zahradu posunuly o veliký krok směrem kupředu. Jak uvidíte na následujících fotografiích, nic není překážkou. Vaše přání a požadavky jsou pro nás ve WoodBlocX vítanou výzvou a těšíme se na další rok, plný tradičních ale i atypických projektů. Ozvěte se nám a my vám vytvoříme projekt ZDARMA a přesně na míru tak, aby vyhovoval vám i vaší zahradě!

Kruhové posezení okolo ohniště: přesně na míru již fungující kruhovému kamennému zákoutí. Olomoucko, malebné místo pod Svatým Kopečkem.

Chcete dovést k dokonalosti svou zahradu, kde již vše funguje jak má? Zde jsme realizovali posezení v kruhovém půdorysu na již využívaném zákoutí. Horní část posezení není jen opěrka lavičky, ale zároveň i záhon. Třeba taková "grilovačka" s bylinkami v zádech, jen si to představte!

Opěrná zídka s lavičkou a truhlíky oddělující svah od užitkové plochy. Střední Čechy.

Pokud potřebujete zpevnit stráň na vašem pozemku, ale zároveň nechcete mít "jen" zeď, přidání lavičky či záhonů je dobrou volbou. V tomto případě je přidané obojí, lavička má pod sebou prostor, který může být využit třeba na uskladnění dřeva. Teď jen zbývá přidat ohniště a z nevyhnutelného zpevnění svahu je rázem jednoduché a krásné posezení u ohniště.

Truhlíky včetně posezení sloužící jako bezpečnostní zábrana ve Škole v přírodě Čestice

Jestliže máte ne zrovna bezpečný terén, je vhodné nebezpečí eliminovat, zvláště pokud se na něm pohybují děti. V této škole v přírodě jsme realizovali dvě stavby. Jedna stavba je sama ve svažitém terénu a od prudkého svahu odděluje užitnou plochu stupňovitými záhony na bylinky s lavičkou v nižší části. Na zabezpečení druhého svahu byly zvoleny menší vyvýšené záhony spojené plnými bloky, které společně zastupují plot.

Zpevnění a zpřístupnění strmého svahu - stupňovité záhony se schodištěm až na terasu. Východní Čechy - Náchodsko.

Svah u domu je většinou velkým strašákem, ale kaskádovité záhony se schodištěm jsou nejen moc hezké, ale také praktické. Nevyužitý svah se tak rázem stane plnohodnotně využívanou částí zahrady, která ještě navíc lahodí oku.

Opěrné zídky se záhony i schody - za dva dny práce se z nepřístupného jílovitého svahu stala chlouba zahrady.

Opět skvěle využitý svah, díky opěrným zídkám, vyvýšeným záhonům a schodům. Nevěříte, že za tak krátkou dobu se nemůže zahrada takto změnit? Tak věřte. S WoodBlocx se i neuvěřitelné stává skutečností :-).

Záhony podél plotu s parkovacím stanovištěm pro sekačku.

Zcela dle požadavků zákazníka. Zadání bylo jasné, podélné záhony a na konci parkování pro sekačku tak, aby nebyla moc na očích. My si myslíme, že to je skvělý nápad!

a mnoho dalších...

Pokud hledáte inspiraci pro vaši zahradu, popište nám vaši situaci a my se podíváme do našeho archivu realizací a pokusíme se najít projekty podobné tomu vašemu. V každém případě ale můžete využít naši službu Návrhy na míru zdarma.