Načítání...

Hledáte zahradní na míru nábytek, který jen tak nikdo nemá? Sortiment v řetězcích se vám zdá tuctový nebo nevyhovuje rozměrově? Pak možná oceníte naši nabídku zahradního nábytku z masivního dvakrát takové impregnovaného dřeva. Můžeme navrhnout sestavu přímo na míru vaší zahradě a vy se nemusíte starat o každoroční údržbu, ani zakrývání či skladování přes zimu. Náš stavebnicový systém nabízí různé tvary tak, aby vše perfektně padlo na určené místo. Lze si pořídit posezení do prostoru kde bude vytvořit samostatný celek. Posezení lze rozšířit o truhlíky, schody, opěrné zídky a tím tak změnit ráz celé zahrady.

Nápady pro malé zahrady

Klasické, úzké nebo široké lavičky
Vyberte si úzkou, širokou či klasickou lavičku a umístěte ji ke zdi, na terasu či na klidné místo pod stromem.

Rohový květináč s lavičkami
Využijte potenciál problematických koutů a pořiďte si tuto rohovou lavičku, jejíž součástí je i květináč. Ten lze “zaslepit” a změnit ho v odkládací stolek s úložným prostorem.

Nápady pro větší zahrady

Široká lavička s květináči
Jedná se o větší multifunkční prostornou lavičku, která nabízí pohodlné usazení až čtyř osob. Sezónně si vaše okolí můžete zpestřit různobarevnými květinami díky včleněným květináčům.

Čtyřstranná lavička s květináčem uprostřed
Vytvořte si ve vaší zahradě krásné centrální sezení. Můžete si sednout na jakoukoliv stranu podle toho, kde se zrovna nachází slunce. Uprostřed je prostor k pěstování bylin, květin nebo i nějakého menšího stromku.

Proměna zahrady

Díky našim stavbám na míru a zapojením vaší fantazie si můžete vytvořit něco opravdu osobitého a osobního. Vše je navrženo tak, aby se dalo přizpůsobit konkrétnímu místu, bylo bezúdržbové a trvanlivé. Díky stavebnicovému systému lze vytvářet různé typy staveb - nejen nábytek, ale i opěrné zdi, schody a samozřejmě záhony. Návrhy na míru nabízíme zdarma právě proto, aby naši zákazníci měli naprostou svobodu volby a za své peníze získali opravdu maximum. Více informací naleznete zde.

Jednoduché sestavení

Náš dřevěný stavebnicový systém dřevěných bloků a hmoždinek je zcela jedinečný a zaručuje sestavení bez nutnosti řezání nebo vrtání. Nepotřebujete hřebíky, šrouby a nevytváříte žádný odpad. Jednoduše postupujte podle návodu na vaši konkrétní sestavu WoodBlocX.  Nově jsme změnili design hmoždinek, které nyní jdou snadno vyšroubovat. Pokud uděláte chybu, hmoždinku pouze vyšroubujete a dát na správné místo. Teoreticky jde tak možné stavbu celou rozebrat a znovu složit na jiném místě. Jak jednoduše sestavit WoodBlocX se podívejte na tomto videu.

Materiál a jeho údržba

WoodBlocX je vyroben z tlakově impregnovaného dřeva, což mu dává životnost minimálně 15 let bez hniloby. Vše, co je potřeba udělat, je při sestavování postupovat podle našich pokynů.  Pak si můžete být jisti, že vše je bezpečné, masivní a odolné.

Po sestavení dřevo během pár týdnů ztratí svoji hnědo zelenou barvu po takové impregnaci a začne přirozeně stárnout. Časem získá typickou šedavou patinu. Pokud však chcete, můžete sestavu ošetřit vhodným barevným nátěrem. Pokud chcete vědět více o procesu stárnutí, klikněte zde.

Chcete-li se dozvědět více o našem dřevěném nábytku, posezení a lavičkách, klikněte zde.