Načítání...

Zahradní posezení s WoodBlocX

Zahradní posezení kolem ohniště mohou být různých tvarů i velikostí. My jsem se ve WoodBlocX zamysleli a zde přicházíme s pár nápady, jak si ve vaší  zahradě postavit dokonalé sezení, kde si vychutnáte atmosféru letních večerů se zvukem praskajícího dřeva. Naše sestavy jsou odolné, trvanlivé a celoročně využitelné, a zvyšují tak hodnotu vaší nemovitosti.

WoodBlocX je skvělá volba pro lavičky u ohniště a zahradní posezení obecně. Kombinace odolných a bezúdržbových přírodních materiálů, variabilita designu díky našim návrhům na míru zdarma a stavebnicového systému WoodBlocX, to je ideální řešení pro vaší zahradu.

Posezení ve tvaru L

Tento návrh velké lavičky s ohništěm má vysoké opěradlo, které odděluje posezení od zahrady, a o něco kratší  druhé opěradlo. Dva květináče v úrovni sezení a dva větší květináče v operací části poskytují dostatek prostoru pro výsadbu rostlin a keřů, které pomohou prostor oddělit od okolí.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Lavičky s úložným prostorem

Toto řešení pracuje se dvěma květináči a poskytuje dostatek místa k sezení i prostor pod sezením pro uložení dřeva. Přesto na zahradě zabírá poměrně málo místa. Tato sestava byla vytvořena na míru na základě zadání konkrétního zákazníka. A protože se nám ale moc líbí, zařadili jsme ji do našeho sortimentu.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Sezení do oblouku

Ne všechny naše návrhy obsahují prostor pro výsadbu. Tento návrh pracuje jen s opěradlem a sedákem. Opěradlo má náš moderní (úzký v tloušťce stěny) ukončující profil, dodávající sestavě nadčasový minimalistický vzhled.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Multifunkční posezení

Tato sestava zahrnuje velké květináče, jezírko a lavičku, která spojuje tyto prvky dohromady a vytváří vlastně takovou mini-zahradu. Ideální pro zahrady s omezeným prostorem.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Lavičky do oblouku s květináči

Tento kruhový design byl jedním z našich prvních návrhů posezení u ohniště. Oblé křivky vytvářejí intimní prostor, kdy k sobě mají hosté blízko. Tento design také obsahuje velké květináče a nabízí tím atraktivní prostor k pěstování okrasných rostlin.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Utulné posezení

Naše sestavy mohou mít jakýkoli tvar nebo velikost, na který si vzpomenete. Tento návrh ve tvaru U umožňuje vytvoření uzavřené skupiny. Kombinace sezení se čtvercovými květináči a květináči ve tvaru L je v tomto případě dovedeno k dokonalosti polštáři, které si dodal zákazník.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Úzké posezení s ohništěm

Ideální pro večer s ohněm v úzkém kruhu rodiny. Úzká lavička s květináčem ve tvaru L nabízí dostatek místa pro pohodlné usazení 3-4 osob a součástí je i prostor pro rostliny.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Lavička v opěrné zdi

Toto posezení se liší od většiny ostatních. Lavička je součástí opěrné zídky a odděluje od sebe dvě výškové úrovně zahrady. Také vytvořeno přímo na míru konkrétnímu zázníkovi a pro nás není problém velkosti upravit pro potřeby jiné zahrady.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Velký záhon s lavičkou

Velký záhon ve tvaru L se sezením je mezi zákazníky velmi oblíbený, protože poskytuje dostatek místa k sezení a velkorysý prostor pro výsadbu. Pohodlně se vejde do rohu nebo poslouží jako rozdělení zahrady na dvě části.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Stupňovité záhony s lavičkami

Výškové členění je s WoodBlocX velmi snadné. Pokud chcete vaši zahradu obohatit o něco neotřelého, nebo pokud plánujete pracovat s rostlinami různých výšek, je toto řešení ideální. Sestava se skládá z lavice a řady květináčů ve tvaru U. Díky stavebnicovému systému WoodBlocX lze pomocí květináčů vytvářet různé kombinace a tvary. Stačí využít naše návrhy na míru zdarma a my vytvoříme návrh přímo pro vás.

"Utopené" sezení

Pokud je vaše zahrada ve svahu, skvělý způsob, jak využít svah ve váš prospěch, je právě tato sestava WoodBlocX. Můžete si vytvořit vlastní posezení pod úrovní terénu. Tento zákazník použil jednu část sezení k podržení svahu a zbytek stavby vypustil do prostoru. Tento design výborně funguje a v zahradě vytváří velmi atraktivní krajinný prvek.

Navrhneme vám posezení na míru zdarma

Navrhněte si vlastní posezení

Náš myslíme celkem šikovný tým designérů vám s návrhem posezení rád pomůže a WoodBlocX je skvělou volbou. Stavebnicový systém je velmi variabilní a umožňuje opravdu jedinečné tvarové možnosti.

Chcete-li začít s projektem zahradního nábytku, můžete si vybrat jednu z našich předem navržených sestav nebo využít naše návrhy na míru zdarma. Náš tým může pracovat s konkrétními návrhy a rozměry nebo přepracovat jeden z našich stávajících návrhů tak, aby vyhovoval vašim potřebám a prostoru, který máte k dispozici.