Načítání...

Svažité zahrady a WoodBlocX?

 

S WoodBlocX je řešení svažitých zahrad překvapivě snadné. Díky terasám lze snadno a rychle vytvořit z nevyužívaného svažitého terénu stupňovitou a využitelnou zahradu, která navíc i krásně vypadá!

Následující fotky jsou důkazem, že WoodBlocX má řešení pro každý svah. Inspirujte se a vyberte si variantu, která bude ideální pro vás i vaši zahradu. A protože každý svah je jedinečný, budete i vy pravděpodobně potřebovat jedinečné řešení. Proto jsme tu my - designerský Tým WoodBlocX vám ZDARMA a rád připraví návrh na míru. Zkombinujte si opěrnou zídku s vyvýšenými záhony, posezením, nebo schody. S WoodBlocX to není problém!

Stupňovité záhony WoodBlocX

Ve WoodBlocX pracujeme s různými délkami dřevěných bloků, z nichž žádný neváží více jak 4 kilogramy a manipulace s nimi je snadná. Na zpevnění svahu a vytvoření terasovitých záhonů nebudete muset nic betonovat a zemní práce budou minimální. Pokud plánujete úpravy vaší svažité zahrady a chcete využít zajímavější řešení, než je zeď, WoodBlocX je pro vás to pravé. Vytvoříte si nejen oporu svahu, ale také víceúrovňový prostor pro pěstování jedlých i okrasných rostlin. Můžete využít náš konfigurátor, vybrat si z již hotových záhonů, nebo kontaktovat náš tým.

Když bude prostor připravený, stavba může začít! Všechny naše komponenty jsou již připravené k použití. Nebudete potřebovat žádnou pilu ani jiné nářadí. Tedy kromě vodováhy a paličky. Návod na sestavení vašeho projektu vám po odeslání objednávky přijde na e-mail a na instruktážní videa se můžete podívat zde.

Opěrná zídka s posezením

Opěrná zídka je asi nejčastějším řešením svahu na zahradě. My nabízíme zídky vysoké až 1,05m a stavby lze přizpůsobovat terénu. Zakomponování posezení do zídky je skvělé řešení třeba do menších zahrad.

Nízké opěrné zídky

I nízká opěrná zídka může být pro vaši zahradu velkým krokem k lepšímu. Malý schod může vytvořit další rovnou plochu, kterou můžete využít dle libosti. Někteří naši zákazníci efektivně využili nízké zídky jako schodu v zahradě a vyrovnali tak svou novou zahradu do požadované roviny.

Schody

Schody jsou ideálním řešením pro rozlehlé zahrady a zpřístupní i velmi prudké svahy. Naše schody lze vybudovat přímo do svahu samostatně, nebo jakou součást zídky, či vyvýšených záhonů a teras.

Vvyýšené rybníčky, obrubníky a mnoho dalších... To vše s pomocí WoodBlocX posune vaši zahradu o veliký krok vpřed!

Pokud hledáte inspiraci pro vaši zahradu, popište nám vaši situaci a my se podíváme do našeho archivu realizací a pokusíme se najít projekty podobné tomu vašemu. V každém případě ale můžete využít naši službu Návrhy na míru zdarma.