Načítání...

Jak pro vás balíme a posíláme zásilky?

Celou zásilku WoodBlocX pro vás ve skladu ve Strakonicích naskládáme na NEVRATNOU paletu a zabalíme tak, aby dorazila v pořádku. Nemusíte tedy řešit, kdy a kam palety vrátit a samozřejmě za ně nic neplatíte. Náš koncept udržitelného zahradničení tak podporuje nejen materiál záhonů - dřevo impregnované prostředkem na vodní bázi, hmoždinky z recyklovaného a recyklovatelného plastu, ale i balení samotné.

Doprava

Cena dopravy je u nás jasně daná. U objednávek nad 50 000Kč/2000€ máte vždy dopravu zdarma. Zakázky do 10 000 Kč dopravujeme za 699 Kč a nad 10 000 Kč za 999 Kč. Cenu dopravy držíme stejnou již od roku 2015. Přestože se poslední dobou i několikrát za rok zdražuje, nechceme ji měnit ani za cenu toho, že ji ze značné části dotujeme.

Zakázku připravíme k expedici v řádu několika dnů a dopravní společnost vaši objednávku ve většině případů doručí hned následující den po expedici ze skladu. Výsledek je že doma ji máte většinou do 5 pracovních dnů od objednávky, pokud si v košíku nezvolíte pozdější termín doručení.

O stavu objednávky jste informováni e-mailem, jehož součástí je i odkaz na sledování zásilky. Tento e-mail včetně kontaktu na doručovací depo dostanete večer v den expedice ze skladu, tedy většinou den před doručením.

Návod k sestavení

Návod k sestavení je VŽDY součásti potvrzujícího mailu, který vám přijde ihned po odeslání objednávky v našem e-shopu. Tištěné návody k zakázkám nepřikládáme, a to z několika důvodů. Dřevo je po impregnaci vlhké, paleta ještě navíc cestou občas zmokne, takže návody často dorazily v nepoužitelném stavu. Pro mnoho zakázek, zejména těch menších, tištěný návod ani nepotřebujete, stačí se podívat přes mobil nebo tablet. A konečně - návody v elektronické PDF verzi se dají snadno dohledat a případně přeposlat, takže se během vteřin dostanou do správných rukou, je-li to potřeba.

Určitě doporučujeme návod prostudovat ještě předtím, než zásilka dorazí. Pokud by vám bylo něco nejasného, máte tak možnost se na nás včas obrátit a my vám rádi pomůžeme a vysvětlíme nejasnosti.

Rychlost a přesnost

Všechny objednávky vyřizujeme co nejrychleji je to možné. Pokud si sami nezvolíte jinak, vaši objednávku ve většině případů doručíme do 5ti pracovních dní.  Reklamace u nás stále držíme pod 5% a když náhodou nastane nějaký problém, řešíme ho obratem. Chybovat je lidské a my jsme jen lidé... Pokud se tedy stane, že ve vaší objednávce něco chybí, stačí se nám ozvat. Chybějící díl posíláme většinou hned následující den a neřešíme žádné důkazy a pod. Maximálně vás poprosíme o fotografii, abychom přesně identifikovali to chybu a mohli se poučit se pro budoucnost.

Abyste byli spokojení

Asi jako pro každého, kdo podniká, je i naším cílem spokojený zákazník. Tím se řídíme nejen při navrhování staveb, ale i v následných krocích a procesech. Proto, kdyby náhodou nastal jakýkoliv problém, neváhejte a ozvěte se nám. Všechny problémy mají řešení a my uděláme maximum pro to, abychom našli takové řešení, které vám bude vyhovovat!

 

váš tým WoodBlocX CZ

Využijte našich návrhů na míru ZDARMA k plánování vaší zahrady.

začít s navrhováním zahrady