Načítání...

Snadné rekonstrukce zahrad s WoodBlocX

 

Rychlá přeměna zahrady pomocí našeho stavebnicového systému je opravdu jednoduchá, a to od objednávky materiálu až  po stavbu samotnou.

Každá rekonstrukce by měla být šitá konkrétní zahradě na míru. Proto zdarma nabízíme službu Návrhy na míru zdarma, v jejímž rámci vám naši zkušení designéři pomohou najít to nejlepší řešení pro vaši zahradu. Od vás budeme potřebovat jen několik málo údajů a upřesnění, co je cílem rekonstrukce.

Pro vaši inspiraci se můžete podívat na několik rychlých přestaveb zahrady, které s námi naši zákazníci realizovali.

Opěrné zídky

WoodBlocX je atraktivní nejen vzhledem, ale i skvělý na údržbu. Kombinace odolného dřeva ošetřeného tlakovou impregnací a pevných hmoždinek z recyklovaného plastu zaručuje bezpečné zadržení zeminy bez obav z praskání nebo deformace konstrukce. A navíc, není potřeba kopat žádné základy!

Obrubníky

Naše obrubníky jsou obzvláště oblíbené pro příjezdové cesty a jen pár vrstev BlocXů může znamenat VELKÝ rozdíl. Jsou vhodné k oddělení příjezdové cesty od zbytku zahrady, ohraničení zahradní cestičky a určitě se ani nemusíte bát oddělit jimi plochu pro výsadbu. Možnosti jsou nekonečné.

Nevyužité rohy

Stinné rohy mohou být problémem, zejména pokud je zde mokrá půda. Odměňte vaši zahradu jedním z našich rohových záhonů, naplňte ho čerstvým substrátem a přidejte stínomilné rostliny. Hned uvidíte ten rozdíl. Slunné rohy využijte  k pěstování květin milujících slunce, například středomořských bylin. Naše rohové vyvýšené záhony snadno přizpůsobíme rozměrům konkrétního prostoru a pro lepší využití místa rádi rozčleníme do několika výškových úrovní.

Odolné květináče

Pokud terakotové květináče na zimu správně nezazimujete, může je poškodit mráz. Truhlíkům WoodBlocX však mráz nevadí - zvolte si libovolnou šířku, výšku i tvar, které vyhovují vašemu prostoru. Naše stavby mohou přímo stát na většině povrchů včetně dřeva a betonu. Vždy doporučujeme stěny zevnitř izolovat nopovou fólií.

Chcete-li vidět, jak snadné je stavět s WoodBlocX, podívejte se na naše videa.