Načítání...

Proměna zahrady za víkend? Proč ne.

V dnešní uspěchané době se čas stal velmi drahým zbožím. Čas nad zlato, chtělo by se říci. Se stavebnicí WoodBlocX víte, že přestavba zahrady nezabere ani o minutu déle, než je nezbytně nutné. Spousta práce se totiž dá udělat předem, v hlavách a na papíře. Samotné složení pak netrvá déle než několik hodin u jednotlivých záhohů nebo dnů u rozsáhlejších staveb.

Rychlost stavby WoodBlocX

Všechny stavby WoodBlocX jsou postaveny z maximálně 5 velikostí bloků - délky 150 - 750mm. Kombinací těchto pěti rozměrů lze postavit jakoukoliv velikost v násobcích 75mm (tloušťka stěny). Vše se spojuje hmoždinkami z recyklovaného plastu podle podrobného návodu, takže stavba postupuje velmi rychle - asi jako když dítě staví lego.

Samotný proces plánovaní a stavby má čtyři hlavní fáze:

Baví nás myslet za vás

Zcela zdarma nabízíme našim zákazníkům návrhy na míru. Z vaší strany potřebujeme jen nezbytné minimum času, který strávíte tím, že na papír shrnete požadované rozměry a tvar stavby - vyvýšeného záhonu nebo čehokoliv jiného. My Vám zdarma vypracujeme nabídku včetně výkresové dokumentace.

Snadné objednání

V okamžiku, kdy si odsouhlasíme konečný tvar a cenu, jste schopni si Vaši zakázku objednat pouhým proklikem na námi poskytnutý odkaz. V objednávkovém formuláři si rovněž zvolíte požadovaný den pro dodání zboží. Pomocí mailu Vás pak budeme průběžně informovat o tom, kdy jsme k Vám Vaši objednávku odeslali. Také od přepravní firmy obdržíte odkaz na sledování zádilky.

Dodání

Vaše objednávka bude dodána na paletě. Předem obdržíte mailem návod k sestavení, krok za krokem a vrstvu po vrstvě, kus po kusu. Pokud potřebujete objednanou stavbu přemístit o místa složení do jiné části zahrady, nebude to problém. Jednotlivé bloky jsou opravdu lehké a manipulace s nimi je snadná a rychlá.

Stavba

Velkou část námi dodávaných sestav je možné smontovat za den, případně za víkend. Nejprve si připravte místo, kam stavbu budete chtít umístit. Zatím bez spojování položte první vrstvu stavby do roviny - ať už se jedná o vyvýšený záhon, opěrnou zídku nebo lavičku. Jakmile je toto hotovo, nasaďte hmoždinky a jednoduše pokračujte v dalších vrstvách dle pokynů. V poslední vrstvě nezapomeňte přidat rohové plechy, zaříznout vyčnívající části hmoždinek na polovinu délky a nasadit ukončující profily. Podívejte se na video a posuďte sami.