Načítání...

WoodBlocX je praktický

Vzhled zahrady je často diktován její vnějšími vlivy, jako jsou prostorové omezení a rozpočet, zatímco estetické hledisko musí stranou. Také se často stává, že na některé již založené zahrady je přístup pouze přes dům. To s sebou nese určitá omezení ohledně velikosti a hmotnosti materiálu potřebného k úpravě zahrady.  Bagr dveřmi neprojede… Také se můžete nacházet v časové tísni, protože jaro je za dveřmi a vy potřebujete sázet ranné odrůdy. A tak se snadno stane, že z vašeho velkého snu o krásné zahradě zbyde pouze kompromis, který vás časem začne štvát a o nějakém pocitu z dobře odvedené práce nemůže být řeč. Není ale potřeba házet flintu do žita. Ať již si chcete “jen” pořídit pár vyvýšených záhonů, lavičku nebo posezení, nebo se pustíte do složitějších projektů, jako je kultivace problematických svahů, se stavebnicovým dřevěným systémem WoodBlocX  lze na zahradě dokázat zázraky.

Sestavy dodáváme rozložené

Sestavy WoodBlocX jsou dodávány v rozloženém stavu a nikoliv v předem sestavených celcích. Proto mohou být na zahradu dopraveny i v případě ztížených podmínek. Veškeré součásti může bez problému přenést jeden člověk, takže je pronesete i v těch nejstísněnějších prostorech Vašeho domu či zahrady. Bloky WoodBlocX k vám dorazí na paletě a lze je pak snadno přemístit co nejblíže místu stavby.  

Vcelku bez námahy

Sestavy se skládají z menších bloků a nejtěžší z nich váží zhruba 5 kg, takže je lze bez problémů vynést po schodech či do stráně. To se může hodit, pokud jste se rozhodli květníky či záhony oživit prostor ploché střechy nebo svahu.

Montáž zvládne každý

A konečně zmiňme i jejich opravdu velmi jednoduchou montáž. Stavby WoodBlocX se skládají z 5 velikostí dřevěných bloků, ve kterých jsou předvrtány otvory pro nasazení hmoždinek. Těmi se bloky spojí do pevné struktury, která zajistí pevnost a trvanlivost stavby. Z toho důvodu nepotřebujete při práci s WoodBlocX žádné elektrické nářadí, protože nebudete ani nic vrtat, řezat nebo zkracovat. Bloky se snadno složí dohromady, stavba je tichá a rychlá, takže budete rychle hotovi a nikoho u toho nebudete rušit. Nevzniká žádný nepořádek, prach ani zbytky, které byste museli nějak likvidovat.

Stavebnicový systém WoodBlocX je tou správnou volbou pro jakoukoli zahradu. Hodí se do jakýchkoliv podmínek a dostanete se s ním všude. Stavba je rychlá, tichá s použitím ekologicky přátelského materiálu. No a výsledek je prostě skvělý!

Máte-li jakékoliv dotazy, napište nám a my vám nabídneme řešení na míru přímo pro Vaši zahradu.