Načítání...

Jak získat zdarma návrh pro vaši zahradu ve třech jednoduchých krocích

Návrh celé zahrady, nebo i jenom její části může být pro člověka náročná práce a samotné plánování nemusí být pro každého z nás příjemný způsob trávení času. My jsme tady právě proto, aby jsme vám tuto fázi usnadnili. Ať už jste majitelem nového domu, staršího domu, nebo máte již zahradu, která potřebuje oživit, náš tým pomůže přeměnit ji na zahradu vašich snů. V roce 2020 téměř čtvrtina našich zákazníků využila návrhů na míru zdarma a to pro záhony, květináče, rybníčkyopěrné zídkyschody či terasy . Jsme tady pro vás.

Získejte návrh pro vaši zahradu ve třech krocích

Krok první

Pošlete nám náčrt, nějaké konkrétní rozměry prostoru, který chcete zastavět, vaše nápady a představy. Můžete pro inspiraci využít naše stránky, facebook nebo instagram a podívat se, co vše je s naším systémem možné. Samozřejmě je možné zaslat fotografie, printscreen, nebo třeba i odkaz na nástěnku na pinterestu. Cokoliv nám pomůže při projektování vaší konkrétní představy.

Krok druhý

V případě nejasností se s vámi během 48 hodin spojíme. Jakmile budeme mít všechny potřebné informace, připravíme vám návrh na míru a zašleme vám jej včetně 3D modelu a ceny.

Krok třetí

Když návrh upravíme dle všech vašich požadavků a vy s ním budete souhlasit, pošleme vám odkaz na náš eshop s vaším konkrétním návrhem. Vy si poté můžete vybrat preferovaný den doručení, či způsob platby. Výjimečně můžeme objednávku vytvořit i po telefonu.

Využijte našich návrhů na míru ZDARMA k plánování vaší zahrady.

začít s navrhováním zahrady

Nejdůležitější úvahy při rozmýšlení zahrady

  • Poznamenejte si místa, která jsou v určitou dobu na slunci. Je to důležité ať už plánujete posezení, nebo chcete pěstovat rostliny, které vyžadují více, či méně přímého slunce.
  • Jsou nějaká místa, nebo nějaký prvek na zahradě, který chcete zvýraznit?
  • Přemýšlejte o tom, co a kolik toho chcete reálně pěstovat.
  • Jaké prvky chcete do zahrady zahrnout? Trávu/trávník, posezení, zdi, obrubníky, záhony, vodní prvky, cesty, terasy, schody atd.
  • Chcete do zahrady přilákat ptáky, hmyz a další zvířata?
  • V jakém stylu by Vaše zahrada měla být? Moderní, rustikální,…

POZOR! Navrhujeme pouze stavby z WoodBlocX, neděláme kompletní návrhy zahrad jako zahradní architekti.

Nedávno vytvořené návrhy na míru